tirsdag 29. desember 2015

20.12 Førjulstid




Mange av mine kolleger forteller om tett program nå i førjulstida – ungene er med på to-tre fritidsaktiviteter hver og alle skal ha avslutning før jul – som om det liksom ikke er nok å gjøre på denne årstida….
 Jeg holder jo selvsagt ikke på med den type avslutninger, men det slår meg at jeg jo faktisk ER på juleavslutninger, det bare er relatert til hund. Det også! Helgen som var ble altså Gyllende Anden arrangert. Denne uka har det vært avslutning på innetreningen vi har på torsdager. Pepperkaker og julebrus etter å ha trent litt fellesøvelser med bli, fot og innkalling. 




Og på søndag var det julegavefeltsøk i Retrieverklubben. Jeg hadde med meg en gave for hver av hundene mine, og fikk dermed sende de på et søk hver seg i «feltet». Medhjelperen der ute i skogen kunne etterpå rapportere at Petra ikke hadde skjønt noe av disse innpakkede gavene ute i skogen. Hun hadde intenst lett videre etter å ha gått over to gaver. Og da medhjelperen prøvde seg med et «apport» i det Petra stod like ved en gave, hadde hun entusiastisk plukket opp en pinne som lå i nærheten. Det var først da medhjelperen kasta gaven bortover bakken at Petra skjønte opplegget. 


Carmen, derimot hadde ikke noen problemer med å lokalisere og bringe hjem den siste pakka som lå ute i skogen. Veldig fornøyd med innholdet! 








For øvrig har denne siste helgen før jul vært meget sosial og kulturell. Lørdag var det Julelatter på Latter i Oslo og en tur på en fjong japansk restaurant på Tjuvholmen. Deretter overnatting i Oslo. Søndag ble det konsert i Lambertseter kirke med Ole Edvard Antonsen og så på restaurant på Ås, faktisk – og spiste sushi. Ganske artig at det lille stedet jeg bor har restaurant som serverer sushi…. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar