tirsdag 29. desember 2015

13.12 Gyllende Anden– en mocktrial for Thorsvi-hunder




















Det er kjempehyggelig med denne tradisjonen i mørkeste desember. Hyggelig å møte både oppdrettere og de andre som har hund fra kennelen. Siden jeg hadde overnatta på Lilla Träskaten fra kvelden før, var jeg tidlig på plass før konkurransen starta opp. Var litt spent på om Carmen kom til å være i type B-prøve-modus med gress-spising eller andejakt-modus med pip, og UTEN gress-spising.

Vel, definitivt B-prøve-modus. Kjedelig å sitte på linja og vente, og Carmen underholdt seg selv med å spise sauebæsj på jordet. Og det var nettopp denne atferden som gjorde at vi ikke gikk videre til finalen, for selve apporteringene gjorde hun greit nok. Hm. Synes altså at jeg ser et slags mønster i denne uroen rundt fot. Den kommer fram når det er kjedelig OG konkurranse.

Etter konkurransen kunne vi kose oss med varme pølser og julebrus før ferden gikk til Enköping og en ekstra overnatting hos Carmens oppdretter. Som vanlig veldig hyggelig og dessuten artig å se mine egne hunder sammen med flokken av labradorer Dachser og katter.



Jammen ble det en tur innom Systembolaget på veien hjem også – måtte jo få med meg alle tre fargene av Labradorvinen.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar