mandag 7. desember 2015

04.12 Julebord på retriever-vis





Etter hotelloppholdet satte vi kursen mot en lysløype i Asker. Den hadde jeg funnet i Markadatabasen, men visste ikke mer enn jeg kunne lese meg til. Lys og forholdsvis kupert. Nærmere 5 km hver vei, hvis jeg gikk hele strekningen. Dessuten sa været den siste uka, kombinert med værmeldinga at det nok var lurt å ta med seg brodder. Fare for is i løypa...

Ja, det var mye is, og i tillegg mye vann og gjørme. Bekkefar på begge sider av stien lagde masse lyd. Det gjorde også broddene mine mot isen. Dermed hørte jeg ikke at en stor hund nærma seg før den digre Grand Danoisen plutselig stod ved siden av Petra. Heldigvis var det en vennligsinnet kjempe og faktisk syntes både Carmen og Petra at han var hyggelig nok til å leke litt med.

Eieren og jeg gikk litt innover i marka sammen før hun snudde. Jeg fortsatte videre og traff av og til på andre folk og hunder. Petra fikk stort sett løpe løs og Carmen gikk stort sett i bånd. Begge syntes nok det var spennende med helt nytt turterreng.

Etter 2 timer i skogen var hundene godt aktivisert og fikk ligge i bilen i et varmt parkeringshus mens den tobente var på julebord (for andre kveld på rad!). Denne gangen med retrieverklubben. Og da selvsagt med helt spesielle “bordkort”!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar