onsdag 8. august 2018

06.08 Tora i stubbåker















Det er rett og slett herlig med disse åpne jordene. Hvert år på denne tiden opplever jeg det som verden åpner seg opp og blir mye større.

For Tora er det en ny opplevelse å kunne løpe rundt på et så stort åpent område. Fotogen er hun også - ikke minst sammen med de gylne fargene på både treska åker og der kornet enda står.

Joda, vi trente litt fot på jordet i dag. Og som jeg mistenkte er det jo ikke det at hun KAN dette enda. Men, vi øver litt hver dag, og skal nok få det til!



Carmen fikk for øvrig en sykkeltur i dag - lenge siden sist, men omsider var det altså såpass levelig temperatur at det gikk an å sykle. Og etterpå fikk Tora for første gang prøve å gå litt pent ved siden av sykkelen, - med sele og festa til springeren. Hun syntes nok dette var veldig rart. Jeg har selvsagt ikke tenkt å begynne å sykle med henne på lenge enda, men tenker at det kan være greit at hun i tidlig alder kan få venne seg til å være satt fast i en sykkel og bevege seg greit ved siden av den. Tørrtrening, altså!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar