tirsdag 12. september 2017

05.09 Post 7 i jaktcupen

Så var tiden kommet for siste jaktcup for i år.

Årets siste post på jaktcupen ble avvikla i regnvær, men oppmøtet var bra og stemningen høy. Dessuten knytta det seg jo spenning til hvem som ville ende opp som vinnere til slutt. I år har poengsummene på én av postene vært hemmelig, så det har ikke vært fullt så enkelt å regne seg fram til vinnerne som tidligere år.

Tusen takk til dommerne på posten, Kirsti i Blåbær, Nils i Jordbær og Annette i Multe. Innholdet i posten var ikke kjent på forhånd, så dommerne fikk forklaring av prøvelederne. Både Jordbær og Multeklassen fikk prøvd seg på en kombinasjon av markeringer og dirigeringer.

Hvordan gikk det så med mine egne hunder...

Jeg gikk først med Carmen. En markering og en dirigering. Og det løste hun så bra at hun fikk 18 poeng. Sammenlagt de fem beste postene ble 62 poeng på Carmen.

Petra fikk en artig oppgave i Jordbær. Vi gikk bak en skytter som snek seg fram i terrenget og skjøt mot en busk. Så ble det kasta en dobbeltmarkering. Og etter denne skulle hunden hente dirigering. Petra klarte seg ganske bra og fikk 14 poeng. Sammenlagt ble det 79 poeng på Petras fem beste poster.Dommernes favoritter ble Anne Lin med Møja i Blåbær, Siri med Travel i Jordbær og Bodil med Twist i Multe. Gratulerer!

Så var det tid for sammenlagtseier - det ble kåret 1. 2. og 3. plass i hver klasse.

Årets beste Blåbær ble
1)     Maud Kristine Heier med Aurora, 88 poeng
2)    Rita Tesaker med Mio, 84 poeng
3)    Anders Torp med Saga, 83 poeng


Årets beste Jordbær ble
1)     Torbjørn Gjemdal med Persson, 98 poeng
2)    Maria Opstad med Saga, 97 poeng
3)    Rønnaug Lunaas med Skip, 95 poeng


Årets beste Multer ble:
1)     Tone Andersen med Reitan, 91 poeng
2)    Therese Sæberg med Victor, 90 poeng
3)    Tone Høyland med Nacho, 89 poeng


Gratulerer alle sammen!


Etter 2 år som leder i komiteen gir jeg meg til nyttår. Håpet er at andre kommer inn i komiteen, slik at jaktcupenkan fortsette. Viktig at nye får prøvd seg på oppgaver for avdelingen, og at det ikke er de samme som skal bidra hele tiden.


Det har vært mye arbeid - blir jo som å arrangere 7 WT i løpet av året. Og for meg som bor på Ås har det vært mange tøffe dager hvor jeg har sittet timevis i bilen i kø både fram og tilbake. Nå blir det godt med fri fra dette komitéarbeidet. 

Også var det veldig hyggelig at jaktcupkomiteen ble gjort stas på og fikk takk og en oppmerksomhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar