torsdag 3. august 2017

27.07 Torsdag Hemsedal


Pga dårlig vær ble det ingen bilder før lunsj idag. 

Begynte med Carmen i dag. Det var satt opp gjerdestolper og vi stod på hvert vårt sted og la ut til hverandre og gikk litt unna. Så ble det skrå linjer over jordet. Først ene veien så andre.

NB! Hvis en bruker stopp som korrigering i treningen - gjøre en øvelse ut av det.

Walk up som starta med launcher og kast på vannet. Så område foran vannet med tennisballer og skudd. Gikk altså WU og diverse lanucher markeringer. Etter en stund snu rundt og hente tennisballene. C var veldig flink på ball og på vann. Launcher dummy var helt borte ved land på andre siden, og det virka som hun var borte en evighet, men det var langt å svømme. Du verden så bra «over-kommandoen» fungerer!

C var fin ved fot, oppmerksom uten å spise gress. Blikket hennes var festa på Benedicte, som var den morsomme, siden hun skjøt med launcher. Fikk noen oppgaver over elven. C flink. I det hele tatt virka det som Carmen storkoste seg med de passe heftige oppgavene, hun mista ikke motivasjonen en eneste gang. Gøy!






































Etter lunsj var det Petra.

To og to ekvipasjer. Fikk se at det skjedde noe på andre siden av jordet. Så begge sitt og bli. Den ene skulle ut og den andre sendes ut fra stamplass mens den andre sitt og bli. Bytta oppgave. Gikk fint med Petra.

Skråsending over jordet.

Til slutt Drive på andre siden av bekken. Opp over vanskelig grøftekant. Petra ganske flink.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar