onsdag 11. mai 2022

04.05 Pensjonisten

 


Pensjonisten har vært til veterinærsjekk i dag. Den tobente var litt bekymra over litt upraktiske dovaner i det siste. Det haster veldig for Carmen å komme seg ut rett etter frokost, for å si det sånn. Hun er rett og slett litt slapp i fiseringen. Og det har blitt en håndfull uhell inne i løpet av de siste månedene.
 
På klinikken ble det bekrefta at hun er litt ustø og har lite kraft i bakbena og at hun har nedsatte reflekser (proprioseptiv sans) i bakbena. Dessuten kunne jeg konstatere at hun faktisk har gått ned 2 kg selv om hun er i omtrent samme hold som tidligere. Hun har altså mista mye muskelmasse i bakbena.
 
Dermed ble det en sprøyte med Librela (som jeg har prøvd å få tak i på apoteket i månedsvis uten å lykkes). Mange har veldig god erfaring med dette nye legemiddelet som virker smertelindrende ifm. leddsykdom. Jeg håper det funker bra på Carmens slitasjegikt også.
 
Hun er ellers frisk og rask og er med på alt vi gjør – både lange turer og apportering. I dag fikk hun trene litt med vilt etter at jeg hadde tatt en økt med Joy.

------




Ellers ble det vilttrening på ettermiddagen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar