lørdag 31. august 2019

30.08 Carmen med skadede sener og Tora på vilttrening









Carmen har gått gjennom livet nærmest skadefri. Veldig kjipt at det er den andre hunden i flokken som skader henne, ved å løpe på henne med overlegg

Vi tok en tur til Anicura Rygge. Carmen liker jo ikke sånne dyrleger, så hun fikk på seg snutebånd for å bli pasifisert ift undersøkelsen. Røntgen i første omgang, ingenting å se på bildene. Så antagelig MR. Det siste håper jeg at Agria sponser det meste av. Klinikken sender forespørsel til Agria, så får vi se om jeg slipper unna med 4000 (kontra 14000).

På kvelden ble det fellestrening med vilt som tema. Dere vet – sånn i tilfelle vi skulle komme til finalen på Unghundmesterskapet – ha ha! Vel, vilt er det jo greit å trene på uansett.

Oppsummeringen med Tora i dag. Det er vanskelig å gå fot – det er det jo alltid for henne. Hun markerte dårlig. Jeg tenker at hun er uerfaren på å sortere vitring på vilt og lett lot seg forstyrre av dødvitringer. MEN, hun hadde tidenes beste vilthåndtering. Ikke noe tull med opptak eller avlevering. Tror rett og slett hun fatta at for å få hente mer måtte hun komme raskt tilbake med det hun fant.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar