mandag 22. april 2019

17.04 Skogtur








I dag gikk turen til det fine området ved myrvannet. Jeg var spent på om vinteren hadde sluppet taket og fant ut at det hadde den IKKE. Fortsatt is på vannet og ingen bading, med andre ord. Det så ut som hundene oppfatta at det var noe som var feil, og de gjorde ingen seriøse forsøk på å komme seg ut i vannet, heldigvis.

Jeg trente bak ut med Tora – og prøvde å følge oppskriften fra Rekruttlaget. Men, tror jeg bomma litt med dette med forstyrrelse.

I alle fall – som jeg sikkert har skrytt av før - Tora er utrolig kjapp i oppfattelsen. Det har slått meg mange ganger underveis i treningen. Jeg er temmelig sikker på at jeg er det svake leddet i ekvipasjen vår.

Hun er veldig morsom å trene – hun vil så veldig gjerne forstå hva jeg mener hun skal gjøre – og gjøre det jeg ønsker. Men, hun er en intens frøken og det er vanskelig å gå avslappa fot. Litt trøbbel med grep også, men det meste annet klarer hun veldig fint.

Etter treningen dro vi og henta middagsgjesten min på bussholdeplassen. Med hundene tromma/trent og fornøyde kunne vi bruke litt tid etter middagen på prosjekter i hagen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar