lørdag 13. april 2019

13.04 Carmen fyller 10 år


















Jeg hadde treningsansvar i dag – og begynte forberedelsene med en tur til bakeren. FOR – i dag fyller nemlig Carmen 10 år – og dermed gave det selv at jeg måtte ha med kake på trening. Ikke til hundene, selvsagt, men til treningskompisene. Hundene fikk sitt eget godis.

Carmen fikk altså en dag hun kunne stortrives med – hun fikk bli med på jakttrening – noe det ikke har vært mye av for hennes vedkommende de siste månedene.

Tenk at hun er 10 år, min Carmen! Jeg husker veldig godt hvordan det var for 10 år siden. Da hadde jeg nettopp fått vite at min daværende unghund, Betty, hadde alvorlig HD– grad E og måtte avlives. Stor sorg, selvsagt, men jeg måtte se meg om etter ny valp. Jeg tråla alle evenske kenneler jeg fant etter ny jaktlab. Og var veldig selektiv med tanke på helse på ledd. Og Carmens kull på  Thorsvi var en av de få som kom gjennom nåløyet. Da jeg tok kontakt var det like før kullet ble født og jeg ble altså skrevet opp på liste.

Husker enda godt samtalen da oppdretter Anita ringte meg og tilbød meg valp. Noe som ble starten på et langt og hyggelig vennskap. Bedre oppdrettere skal en lete lenge etter.

Og Carmen - hun er den nærmeste hjertet, selvsagt. Det er noe helt fantastisk med å ha en hund i så mange år. Vi kjenner hverandre så godt. Jeg er så inderlig glad i henne og håper vi får mange flere år sammen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar