fredag 26. april 2019

23.04 Linjer




Som så ofte ble det sykkeltur i to omganger i dag. Jeg tror vi er langt unna at jeg kan sykle med både Carmen og Tora samtidig. Når det gjelder Tora klarer hun seg bedre og bedre på sykkeltur. I dag passerte vi faktisk en dame med to, til dels, balstyrige hunder i flexiliner, som var litt både her og der. Vi klare å passere dem uten at Tora bjeffa. Hun var selvsagt litt oppskjørta, men likevel uten lyd, Så, det går framover.

Etter sykkelturen fikk Tora bli med til hogstfeltet på trening. Mye fot fram og tilbake og linjetrening i hogstfeltet. Jeg la ut to områder med to dummyer på hvert sted. Vanskelig terreng med mye kvist og kvast. Sendte henne i sporet til de to områdene, - én gang til hvert sted.

Så flytta jeg meg til et helt nytt sted og sendte altså uten spor til de to samme områdene, riktignok med vinden sånn ca mot oss. Jeg ble nok en gang imponert over hvor lekende lett hun tok seg til det rette området. Om det var vinden eller at hun huska området visuelt vet jeg ikke helt, men jeg hadde inntrykk av at hun var veldig målbevisst.

Og jeg tror hun synes sånn trening er veldig artig



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar