søndag 18. november 2018

18.11 Endelig adventsbelysning





Ja, jeg VET det er to uker til første søndag i advent, men nå klarte jeg ikke å vente lenger, så utelystrærne er på plass og lyser opp i triste november. 




Og avløser siste rest av blomster i hagen. Riktignok blomstra fortsatt begoniaen, men nå er det meldt kuldegrader, så det ble aktiv dødshjelp i dag.







Og hvis noen lurer på hvorfor jeg er så glad i bambus..? Fantastisk å ha noe som er grønt hele vinteren :-) Tar også med noen glimt av hagen i føradventstida.






Hundene fikk for øvrig 3 timer av ettermiddagen i dag. Jeg begynte med en tur til tjernet i Frogn. Der det ALDRI er noe folk. Dessverre var det det i dag - stedet var jo invadert av barnefamilier med bål - en på hver side av tjernet for sikker hets skyld, så hundene ikke hadde noen side å bade fra. Dermed ble det bare litt småbading fra siden av tjernet før jeg gikk opp igjen.

MEN, fikk trent litt apportering med Tora i det interessante terrenget med mange trestammer på kryss og tvers. Blir stadig vekk imponert over hvor god den valpen er til å markere!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar