søndag 18. juni 2017

13.06 Jaktcup post 5











 





Siste jaktcup før sommeren. På kveldens cup gikk det med 7 timer for mitt vedkommende. Jeg kom hjem i 23.30-tida etter diverse omkjøringer, stengte tunneler og elende. Sånn er det når en er arrangør og må være igjen helt til slutt og rydde.

Som vanlig starta jeg med Carmen. Vi var fire stk som gikk walk up og fikk hver vår markering og et par dirigeringer. Neste runde var hvert vårt nærsøk. Hunden skulle sendes på en firkant markert med merkebånd. Poenget var å holde hunden i ruta, og for hver gang hunden gikk ut av området ble det ett poeng i trekk.

Carmen klarte markeringen, men på dirigeringen gikk hun til feil tre... Nærsøket klarte hun greit.

Petra klarte seg bedre enn Carmen. Hun fikk en dobbelt oppgave - en dirigering og en markering. Litt surr etter avlevering, men eller ok.

Hva vi fikk av poeng på denne posten er hemmelig - et nytt innslag i jaktcup-reglene. Sånn er det jo på offisielle WT, at det ofte er en post hvor poengene holdes tilbake til det hele er over.

Som vanlig valgte dommerne hver sin favoritt i klassen. De utvalgte ble Steinar med Fia, Ane med Delia og Tone Kit med Mira. Gratulerer!


Denne gangen er det også på sin plass med flere gratulasjoner. Vi kåret en «underveis-vinner» etter de første fire postene. Gratulerer til Marie med Pål i Blåbær, Torbjørn  med Persson i Jordbær og Therese med Victor i Multe!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar