tirsdag 22. november 2016

19-20.11 Supersosial helg






Jeg er ikke noe glad i vinter og har et ambivalent forhold til jula. Med andre ord er ikke denne tida akkurat min yndlingsårstid. Men, en måte å holde humøret oppe på er å fylle helgene med samvær med venner og hundetrening.

Denne helgen ble en av de mer vellykka. Lørdag starta med trening av Petra på Ås, og jammen fikk vi litt solskinn også. Tema var markeringer til et område, for så å ha markeringer på den andre siden av området. Dette gjentok vi så på et annet sted på jordet. Deretter dobbeltmarkeringer på linje til de samme områdene.

Det viste seg at hundene ikke hadde noen problemer med å gå over de nærmeste områdene, MEN at de ble forstyrra og frista av all rådyrmøkka på jordet.

Ferden gikk videre til trening av Carmen i Råde. Markeringer i litt varierende terreng. Været hadde slått helt om, og faktisk kom det en voldsom haglbyge før vi hadde kommet helt i gang med treningen.



Ganske så frosne, var det godt å komme i hus i en koselig grillhytte og varme oss.

Etter et par timers hygge fortsatte jeg til middag og overnatting hos gode venner. Hundene oppførte seg eksemplarisk, slitne som de begge to var etter treningsøktene.

Søndagen fortsatte jeg til en turavtale med labbefrøknene og en venninne med Hovawart. Vi var litt spente på hvordan det skulle gå med hannhunden og de to tispene. Som venta kjefta Carmen masse, og fikk deretter gå i fred. Mens, Petra var altfor tålmodig og ikke fikk gå i fred. Likevel, da de alle tre hadde fått ut litt energi, gikk det ganske fint å ha alle tre løse.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar