mandag 10. juni 2019

05.06 Sommertur og rekruttlaget











Det var sommeraktivitetsdag med jobben i dag – og Tora fikk være med. En av hannhundene som også var med på turen var urovekkende interessert i henne. Hm. Det likte jeg ikke helt – vil jo ikke ha noe løpetid enda! Enda mer urovekkende at hannhunden på rekruttlaget på kvelden OGSÅ var interessert i Tora

På kvelden var det altså siste gang med rekruttlaget før sommeren og tema var vann.

Forholdsvis frustrerende at det er SÅ vanskelig å få til fotgående, jeg som har trent og trent og trent de siste ukene. Fremdriften og iveren er så stor at Tora ikke er til å stagge.

Hele treningsøkten på kurset blir jo da veldig redusert, fordi hun ikke kan få belønning for dårlig fot ved å bli sendt på dummy.

Ingen av oppgavene teknisk sett ellers var noe som helst problem for Tora. Heller ikke dummyen som var blitt liggende igjen på den andre siden etter en av de andre ekvipasjene, en drøy halvtime etter at Tora hadde sett noe som helst. En slags minne-utsending over vann, altså.

Jada, det er jo åpenbart hva vi må trene på. Fot, og ikke det tekniske. Det tekniske får hun nemlig til godt nok for hennes alder….


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar