lørdag 23. desember 2017

22.12 Det rusler og går














Ja, det var altså ikke helt etter planen at både Carmen og jeg skulle være så redusert i den lenge etterlengtede juleferien.

Jeg vet fortsatt ikke helt hva som feiler Carmen - en eller annen slags «nervesmerte»? Hun både hopper og løper, og apporterer mer enn gjerne. Riktignok er hun motvillig til å hoppe inn i bilen, men hun lar seg overtale. Hun rister seg, logrer med hele kroppen, strekker seg, ruller seg rundt og gjør de fleste bevegelser uten problemer. Og så kan hun plutselig sette i et smerteklynk ifm en eller annen vond bevegelse.

«Noe» er det - på venstre side av nakken, antagelig på høyde med forkanten av skulderen.

Nå er det jo helg og stengt og vanskelig å få fulgt opp noe mer. Vi må nok vente til etter nyttår før vi kommer videre.

Og foten min, da? Vel, det hadde selvsagt vært flott med en hundelufter som kunne ha tatt henne med på tur et par timer om dagen, men at jeg ikke hadde behøvd å plassere henne bort for å få aktivisert henne. Det er ikke så fristende å være helt alene, uten hund i jula, selv om jeg har fått tilbud om pass..... Noen hundelufter på timesbasis har jeg ikke klart å trylle fram nå i jula, så jeg prøver så godt jeg kan å rusle tur. Med ankelen i fotskinne og solide støvletter til støtte lar det seg såvidt gjøre å gå tur.

Idag ble det tur på jordet. Det går så sakte at Carmen nok synes jeg er ganske kjedelig turfølge. Litt apportering fikk hun også mulighet til.






Så var det hjem og pynte juletreet. Heldigvis hadde jeg jo besøk av tantebarnet mitt fra i går, så hun fikk hjelpe meg å flytte unna en lenestol før hun reiste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar