lørdag 31. mai 2014

30.05 Å finne nytt terreng



Å lete etter nytt terreng kan være en frustrerende opplevelse. Godt forberedt med mye leting på Google maps kjørte jeg av gårde. Fire steder ved tjern var funnet på kartet. Det første stedet hadde en parkeringsplass med “stygge” skilter fra Europark - nåde den som parkerte der uten spesiell tillatelse. Veien som gikk til vannet gikk nærmest gjennom et meget privat gårdstun på en gård…

Neste sted hadde et kjempetrangt boligfelt inntil skogen. Ingen sjanse å få parkert bilen bortsett fra på en idrettsplass så langt fra skogen, at ekspedisjonen gikk videre.

Neste sted var det så mye anleggsarbeid, at det nok bare var takket være at det var fredag kveld at det var framkommelig. MEN, tjernet viste seg å være innskrumpa og gjengrodd, og lite egna.

Siste sted viste veien som gikk langs vannet seg å være en 70-sone, og uten noen som helst mulighet til å parkere langs veien.

Konklusjon: Letter å dra dit en pleier å dra…. MEN, uten å lete finner en jo heller ikke. Heldigvis var jeg mentalt forberedt på at det ikke ble noe hundetrening denne kvelden.

Og, jeg fikk to ideer til oppfølging hva gjelder hvor en kan parkere, så fortsettelse følger en annen gang

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar