tirsdag 16. mars 2010

16.03 Oslo Reptilpark



Dagens bilder er fra Oslo Reptilpark - der nevøen min på 7 år og jeg var på tur på kvelden.

Carmen og jeg starta dagen i dag, som i går, med 20 minutter fot rundt i nabolaget. Virkelig en flott måte å starte dagen på.

Så kjørte jeg Carmen bort til en kollega som skulle ha henne fram til kvelden, siden jeg altså skulle på Oslo-tur med nevøen min. Carmen har jo vært på besøk hos Eva og ”tante” Silba - den svarte labradoren hennes - før. Også denne gangen fikk jeg fortalt at det hadde gått veldig bra med Carmen og Silba. De er skikkelig gode venner. Moro å se at Carmen oppfører seg helt riktig når hun kommer inn i huset ift. hunden som bor der - skikkelig underdanig inntil Silba synes det er greit.

De hadde også vært ute på tur og vært løse, og Carmen hadde løpt i full fart mot Silba uten at Silba hadde reagert noe negativt; - visstnok noe hun ikke ville akseptert fra andre hunder.

Med barna hadde Carmen vært veldig voktende med det samme de kom hjem fra skolen, så Eva hadde måttet snakke til henne. Men, når hun først roa seg ned, hadde de hatt det veldig fint resten av kvelden, og Carmen hadde også denne gangen bedrevet grundig ”ansiktsvask”.

Ellers hadde hunden min omsider fått løpetid i løpet av dagen. Og nå er jeg litt spent på hvordan dette skillet vil påvirke atferden hennes. Jeg synes hun virka velig trøtt på kvelden - ville bare inn i buret sitt og sove. Men, det kan jo ha sammenheng med en aktiv ettermiddag sammen med en annen hund og to barn, også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar